>   Nieuws   >   Update: Werven Nieuw West, Amsterdam

Update: Werven Nieuw West, Amsterdam

De werkzaamheden bij ons project Werven Nieuw West in Amsterdam vorderen in een rap tempo; zowel aan de binnen- als de buitenzijde! De afgelopen periode zijn de steigers verwijderd en zijn de fraaie gevels naar voren gekomen. Dit opvallende element bestaat geheel uit stenen die op locatie en door de hele stad zijn gevonden. De komende periode zal het zetwerk en de kozijnen aangebracht worden.

Binnen richten wij ons nu volledig op de afbouw en de afronding van de installaties. We zijn volop aan het afbouwen, wanden worden geplaatst, muren worden gestuct en tegels worden gezet. Daarnaast wordt het gebouw ook zo duurzaam mogelijk in gebruik. Zo liggen de zonnepanelen al deels op het dak. Door gebruik te maken van de zon en de wisselende temperaturen van de aarde, zal het pand aan het einde van de dag 0 op de energiemeter hebben staan.

Wilt u meer weten over dit project? Of kunnen we helpen met advies of uitvoering van één van uw projecten? Laat dan hier uw contactgegevens achter en een collega van ons neemt contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-09-27
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
MVB Bouw
News