Wij streven altijd naar de hoogste graad van perfectie

Indien gewenst kunnen de dochterondernemingen binnen deze bouwgroep nauw samenwerken. Door de verschillende disciplines te combineren, is de Van der Vliet Groep in staat u een totaalpakket aan te bieden. Zo voert MVB Bouw projecten uit, zoals de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en The Times Hotel, waarvoor Enderberg Interieurbouw regelmatig wordt ingeschakeld. Dit interieurbouwbedrijf vervaardigt ambachtelijk en modern meubelwerk. Omdat veel overleg intern plaatsvindt, is het mogelijk snel te schakelen. Zo heeft een opdrachtgever te maken met één aanspreekpunt en worden werkzaamheden overzichtelijk gemaakt.

 

EEN NAAM UIT HET VERLEDEN, GEREED VOOR DE TOEKOMST

MVB Bouw is opgericht door Ron van der Vliet in augustus 1985. Vanaf dat moment heeft het Amsterdamse bouwbedrijf zich gespecialiseerd in verschillende vakgebieden: nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie, restauratie, service & onderhoud. Het is een modern en vooruitstrevende organisatie met een platte structuur. Door deze organisatiestructuur zijn wij in staat de communicatielijnen kort te houden en kunnen wij snel en slagvaardig werk leveren.

 

 

Projecten
Contact

Wat we beter kunnen dan anderen

Kwaliteit

Wij zijn een transparante, klantgerichte, integere bouwonderneming en spelen continu in op de veranderende eisen van onze klanten en de omgeving.

Milieubewust bouwen

MVB Bouw gaat voor een gezonde, veilige woning- en utiliteitsbouw met geringe impact op het milieu.

Wij denken met je mee

Van het begin tot het eind denken wij met jou als opdrachtgever mee. We bieden flexibiliteit en zijn oplossingsgericht.

Oplossingsgericht

Wij zorgen dat alle betrokken partijen een duidelijk doel hebben bij ieder bouwproject om zo een oplossingsgerichte samenwerking te creëren.