>   Nieuws   >   Project Hogehilweg afgerond!

Project Hogehilweg afgerond!

Het project aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost is afgerond! In december van 2020 hadden wij deze fantastische aanbesteding gewonnen en nu is dit voormalige ABN Amro kantoor klaar! We hebben, in opdracht van de HvA en de UvA en in samenwerking met de interieurarchitecten van ex-inter, het verouderde gebouw weer omgetoverd tot een kantoorgebouw van nu. De verschillende verdiepingen zijn omgebouwd tot een vergader- en samenwerkcentrum. We hebben multifunctionele horeca en een gevarieerde werkomgeving voor de werknemers gerealiseerd. Als kers op de taart hebben we ook meerdere ontspanningsruimten gemaakt.

De diverse plafonds zijn aangesloten en de vloerafwerkingen zijn met zorg aangebracht. Zoals te zien hebben de ruimtes verschillende kleurenthema’s toegewezen gekregen en wisselen de kleuren van de muren, vloeren en interieur van geel, lila en wit tot verschillende tinten rood en blauw.

Wij bij MVB Bouw zijn trots om dit project te hebben mogen uitvoeren en zijn blij dat dit kantoorgebouw weer klaar is voor de toekomst!

Bekijk hieronder de foto's van het kantoorpand aan de Hogehilweg gemaakt door Isabel Nabuurs.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact met ons op en we plannen vrijblijvend iets met elkaar in.

 


  

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-12-08
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
MVB Bouw
News